Home / Nieuws uit de Kop / Belt Schutsloot / Belt-Schutsloot ‘leukste dorp van Overijssel’?!

Belt-Schutsloot ‘leukste dorp van Overijssel’?!

Belt-Schutsloot heeft zich tijdens de verkiezing als leukste dorp van Overijssel in de finale geplaatst!
Op vrijdagavond 28 september kan er tijdens een live-uitzending op RTV Oost gestemd worden op het leukste dorp van Overijssel.
Natuurlijk stemt u toch ook op Belt-Schutsloot?!
Want Belt-Schutsloot heeft alles in zich om het leukste dorp van Overijssel te zijn!

Vrijdagavond 28 september strijden Belt-Schutsloot, Wijhe (regio Salland) en Losser (regio Twente) tegen elkaar om de titel ‘leukste dorp van Overijssel’.

De winnaar valt eeuwige roem ten deel, een grote beker, speciale plaatsnaamborden en een cheque van de Provincie Overijssel ter waarde van 5000 euro.

Tijdens de live-uitzending van RTV Oost op vrijdagavond 28 september tussen 20.20 en 22.00 uur kunt u via de website www.leukstedorpvanoverijssel.nl stemmen op Belt-Schutsloot.

Belt-Schutsloot ‘leukste dorp van Overijssel’?!

www.leukstedorpvanoverijssel.nl

(bron gemeente Steenwijkerland)

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu