Home / Nieuwe berichten / Sport dit jaar gratis bij c.s.v. Advendo

Sport dit jaar gratis bij c.s.v. Advendo

Gymvereniging c.s.v. Advendo houdt in november een sportieve actie. Iedereen wordt uitgedaagd om mee te doen aan de lessen. Je kunt verschillende sporten beoefenen bij Advendo. Gym vanaf 6 jaar op de maandag en woensdag vanaf 17.00 uur. Kleutergym vanaf 3 jaar op de woensdag om 15.30 uur. Freerunning vanaf 8 jaar op de donderdag vanaf 18.30 uur. Streetdance vanaf 6 jaar op de vrijdag vanaf 16.30 uur. Je mag in november alle sporten uitproberen en word je daarna lid, dan betaal je pas in 2013 contributie.

Voor een bedrag tussen de € 10,50 en € 14,50 per maand kan je al bij ons sporten.

Onze enthousiaste trainers zijn er klaar voor. Dus kom ook in beweging en meld je aan voor deze leuke actie. Vermeld je naam, data en de sporten die je wilt beoefenen en mail dit naar secretariaat@csvadvendo.nl En neem gezellig je vriendje of vriendinnetje mee. Het complete lesrooster staat vermeld op www.csvadvendo.nl. Wij sporten in de RSG-zaal aan de Lijsterbesstraat en in de Oostermeenthezaal bij de Beatrixschool. Tot gauw.

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu