Home / Nieuws uit de Kop / Giethoorn / Skatebaan in Giethoorn gepimpt

Skatebaan in Giethoorn gepimpt

skateNLdoet: Gieterse Skatebaan gepimpt door skaters

Mooie samenwerking met gemeente Steenwijkerland, Gieters Belang, Vitaal Giethoorn en diverse vrijwilligersTijdens de ‘nationale vrijwilligers dag’ NLdoet is afgelopen zaterdag de skatebaan aan de Bartus Warnersweg schoongemaakt en ‘gepimpt’. Dit is gedaan door de skaters zelf, met hulp van diverse vrijwilligers.

Nadat de vrijwillige Brandweer alles helemaal had schoongespoten gingen 6 Gieterse skatejongens met verfbussen aan de slag. Grafity for You organiseerde een workshop om samen de skatebaan te pimpen met diverse logo’s en andere afbeeldingen die door de jongens zelf waren uitgezocht. Het resultaat ziet er fantastisch uit!

Op de planning stond ook nog het maken van een werkkast om de skatebaan na deze actie schoon te kunnen blijven houden. Die zal op een later tijdstip worden gebouwd, omdat het schoonmaken en pimpen zoveel tijd in beslag heeft genomen. Al met al een succesvolle middag met een geweldig resultaat, mede dankzij de diverse vrijwilligers!

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X