Home / Bedrijfsnieuws / Recreatiecentrum De Eikenhof winnaar van de Nature’s Gift award

Recreatiecentrum De Eikenhof winnaar van de Nature’s Gift award

Eikenhof Nature's Gift awardRecreatiecentrum De Eikenhof is de winnaar van de Nature’s Gift award. Ze zijn met hun belevenis ‘Overnachting in de natuur’ in de provincie Overijssel uitgeroepen tot populairste belevenis in 2014!

Overnachting in de natuur
Midden in de natuur je hoofd op het kussen leggen en ’s ochtends gewekt worden door de vogels. Dat kan. In de trekkershut van gezinscamping De Eikenhof kun je met vier personen eenvoudig de nacht doorbrengen. In de morgen verfrist de deur open doen en de zon begroeten. Klaar voor een nieuw avontuur. De omgeving verken je wandelend, op de fiets of varend. Als je op slechts enkele kilometers van Giethoorn zit wil je toch wel even lekker een stukje gaan varen met een punter, kano of fluisterboot. Je kan ook actief worden op de fiets of een bezoek brengen aan Nationaal Park De Weerribben-Wieden. Je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van de uitgebreide faciliteiten van gezinscamping, zoals het verwarmde zwembad of het speeldorp voor de kinderen. Klinkt toch heerlijk? http://www.eikenhof.nl/accommodaties/verhuur/3

Nature's Gift awardBij Nature’s Gift ontdek je de leukste belevenissen in de natuur. Leuk om zelf van te genieten of om kado te geven.
Wat dacht je van  een overnachting in een blokhut, zweefvliegen, een verfrissende paardenrit op het strand, zeehonden spotten, een dagje varen, wadlopen of even heerlijk op pad met de boswachter. Nature’s Gift heeft van het Wad tot Maastricht ruim 200 bijzondere belevenissen ontdekt, en dat al vanaf € 10,-. Om in stilte van te genieten of te delen met familie of vrienden.

 

 

 

 

 

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu