Home / Jongeren / Eerste JongIndeKop Presents… in De Buze in Steenwijk

Eerste JongIndeKop Presents… in De Buze in Steenwijk

bandOp zaterdag 30 april 2016 organiseert jongerenplatform JongIndeKop voor de eerste keer het muziekevenement JongIndeKop  Presents… in De Buze in Steenwijk. Tijdens JongIndeKop Presents… krijgt jong lokaal talent uit de gemeente Steenwijkerland de kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Voor deze eerste muzikale avond krijgt de jonge formatie Broken Strings de eer om zichzelf in de kijker te spelen.

Broken Strings is een rockband uit de omgeving van Steenwijk die bestaat sinds december 2015. De band covert nummers van verschillende genres waaronder rock, punkrock, pop en folkpunk.

JongIndeKopHet optreden van de band begint omstreeks 20.00 uur in Cultureel Jongerencentrum De Buze in Steenwijk. De entree is gratis.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X