Home / Nieuws uit de Kop / Giethoorn / Vrouwencafé Vitaal Giethoorn sluit seizoen smakelijk af

Vrouwencafé Vitaal Giethoorn sluit seizoen smakelijk af

Sherry & tapas proeverij Vitaal Giethoorn op woensdag 15 maart

Woensdag 15 maart wordt het winterseizoen 2016/2017 van Vrouwencafé Vitaal Giethoorn smakelijk afgesloten met een shapas proeverij. Esther Gaasbeek van De Sloothaak verzorgt dit keer zelf een korte presentatie en heerlijke proeverij.

Shapas is de samentrekking van sherry en tapas, oftewel kleine gerechtjes bij sherry. Deze versterkte wijnen uit het Spaanse Jerez combineren heel goed met uitgesproken smaken die veel andere wijnen vaak niet goed aankunnen. Denk aan olijven, knoflook en zoute vis. De proeverij bestaat uit 3 proefglazen sherry met heerlijke bijpassende tapas van de hand van Esther’s partner en kok Robert Hörnemann.

Bij Vrouwencafé zijn gezelligheid en laagdrempeligheid belangrijk. De thema’s zijn gevarieerd en niet avondvullend, zodat er voldoende tijd overblijft om bij te kletsen.

Vrouwencafé Giethoorn is een initiatief van Vitaal Giethoorn voor alle vrouwen, jong en oud, uit Giethoorn en omgeving. Als vanouds in De Sloothaak, in de wintermaanden. Voor de shapas avond geldt een entreeprijs van € 5. Dit is inclusief de proeverij en exclusief andere drankjes. Start vanaf 20.00 uur.

Het nieuwe seizoen Vrouwencafé Giethoorn gaat weer van start op woensdag 18 oktober. Suggesties voor thema’s zijn van harte welkom!

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vitaal Giethoorn? Houd de lokale media en de website in de gaten (www.vitaalgiethoorn.nl of www.facebook.com/vitaalgiethoorn) en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X