Home / Bedrijfsnieuws / Voorzitter Teun Boxum neemt afscheid van KopTop

Voorzitter Teun Boxum neemt afscheid van KopTop

Na tien jaar lang zich als boegbeeld van KopTop ingezet te hebben voor de Toerisme & Recreatiebranche in de gemeente Steenwijkerland, neemt Teun Boxum aankomende Algemene Ledenvergadering officieel afscheid. 

Naast deelname aan de Stuurgroep Toeristische Ontwikkeling Steenwijkerland, heeft Teun zich ook hard gemaakt voor diverse projecten aangaande dit gebied, waaronder de overlast van waterplanten, de Bosbus en het elektrisch varen.

Dat Teun gemist gaat worden staat buiten kijf, geven de bestuursleden aan.

Roel van Hoorn, eigenaar van o.a. Villapark De Weerribben, zal het stokje van Teun overnemen. Roel is al enkele jaren bestuurslid van KopTop en heeft in deze tijd al veel deelgenomen aan externe overleggen en projecten, waaronder het Ondernemersplatform, de MarketingRaad en het kernteam Nieuw Nationaal Park.

Teun geeft aan dat de Toerisme & Recreatiebranche een zeer dynamische branche is waar in korte tijd veel is gebeurd en veranderd. Ondanks dat Teun zich nog zeer verbonden voelt met alle ontwikkelingen, vindt hij het ook tijd om iemand anders zich hierover te laten buigen.

Teun zal, na de Algemene Ledenvergadering op maandag 10 april aanstaande officieel afscheid nemen van alle leden en samenwerkingspartners en Roel officieel beëdigen als de nieuwe voorzitter van KopTop.

Informatie

De afscheidsreceptie wordt gehouden op:

  • Datum : maandag 10 april a.s.
  • Aanvang : vanaf 20.30 uur
  • Locatie : Giethoorn, Restaurant Hollands Venetië
  • Adres : Beulakerweg 167, 8355 AG

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X