Home / Bedrijfsnieuws / Stichting Sportservice Steenwijkerland laat imago zwembaden onderzoeken

Stichting Sportservice Steenwijkerland laat imago zwembaden onderzoeken

Stichting Sportservice Steenwijkerland exploiteert Zwembad en Sporthal De Waterwyck in Steenwijk en Zwembad Vollenhove. In de beide zwembaden is de afgelopen jaren een aantal veranderingen doorgevoerd en zowel de directie van Sportservice als de gemeente Steenwijkerland willen weten hoe de bevolking over de zwembaden denkt. Op de websites van beide zwembaden staat een enquête, die online kan worden ingevuld; ook door mensen die niet zo vaak gaan zwemmen. Want ook hun mening is interessant. Aan elke 5e respondent wordt een vrijkaartje voor het zwembad uitgereikt.

Zwembaden door heel Nederland zien afgelopen jaren een daling in bezoekers voor recreatief zwemmen. Stichting Sportservice Steenwijkerland merkt dat ook hun zwembaden deze trend volgen.  Zwembad Vollenhove werd op doordeweekse dagen dermate slecht bezocht dat het zwembad tegenwoordig alleen nog op zondag open is voor recreatief zwemmen, met uitzondering van enkele uren baantjes zwemmen. Ook Zwembad De Waterwyck is op drie doordeweekse middagen eerder dicht en op vrijdagavond.

Het imago-onderzoek is opgestart vanuit de wens deze negatieve trend te bestrijden en om de beste service voor de bezoekers te kunnen bieden. Een imago-onderzoek gaat in op het gevoel dat mensen hebben bij een organisatie, ook van de mensen die de organisatie niet bezoeken. Deze niet-bezoekers kennen de organisatie weliswaar minder goed, maar hebben er wel een gevoel bij. Dit gevoel is voor de organisatie belangrijk om te weten.

Om zo veel mogelijk mensen de enquête in te laten vullen belooft directeur O. Kloosterboer een vrijkaartje voor elke 5e respondent die aan de enquête meedoet. Het vrijkaartje zal in te leveren zijn bij het zwembad waarvoor de enquête is ingevuld.

Enquete de Waterwyck
http://thesistools.com/waterwyck

Enquete zwembad Vollenhove
http://thesistools.com/vollenhove

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X