Home / Bedrijfsnieuws / Culinaire Wandeling

Culinaire Wandeling

Op vrijdag 12 mei organiseren Restaurant Pieter Poot en Eetcafé de Steen opnieuw een Culinaire Wandeling. Na het grote succes van vorig jaar, met bijna 100 deelnemers, kon een 2e editie natuurlijk niet uitblijven. Donny Lawerman van Pieter Poot en Arjan Stroeve van Eetcafé de Steen hebben daarom opnieuw de handen ineen geslagen om een gezellige avondwandeling uit te zetten rondom hun beide eetgelegenheden.  De start is tussen 18:30 en 19:00 uur in Willemsoord. Daarna brengt een route van ongeveer 6km u vua verharde en onverharde paden door de mooie grensstreek van Overijssel en Friesland. Onderweg kan men genieten van een heerlijk vijfgangen diner met bijpassende wijnen en bieren. Één van de tussenstops is bij Kasteel Old Stoutenburght in Blesdijke, het levenswerk van de Kasteelheer Gregorius Halman.  De kosten voor deelname zijn €45,- per persoon, inclusief de wijnen en bieren en opgeven kan telefonisch via 0521-588307 of 0561-441522.

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X