Home / Bedrijfsnieuws / Fancy Fair Kuinre

Fancy Fair Kuinre

Op zaterdag 13 Mei organiseert Stichting Jeugdhonk Kuinre haar jaarlijkse Fancy Fair bij het jeugdhonk ‘t  Strandhuus op de Havendijk bij het sportveld en de jachthaven. De opbrengst is voor het nieuwe jeugdhonk wat dit jaar gerealiseerd word.

Er zijn Aardbeien, Rozen, diverse hangplanten, koffie met appeltaart, zelfgemaakte producten zoals kruidkoeken en advocaat. Voor de inwendige mens hebben we heerlijke pannenkoeken en broodjes hamburger, er zijn leuke spellen onder andere het enveloppenspel voor kids en volwassenen en voor de hele kleintjes een grabbelton.

De Fancy Fair begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Het is de dag voor moederdag dus koop leuke spullen daarvoor en steun daarmee het jeugdhonk en de jeugd van Kuinre. We zien u graag deze zaterdag bij het Jeugdhonk. Havendijk 1 Kuinre.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X