Home / Gezondheid / Publieksacademie over knie- en heupprotheses in theater Steenwijk

Publieksacademie over knie- en heupprotheses in theater Steenwijk

Of je nou 55 of 85 bent, iedereen blijft graag actief. Bewegen met een versleten knie of heup kan echter moeilijk of pijnlijk zijn. Als fysiotherapie en medicijnen onvoldoende helpen, is een knie- of heupprothese misschien een oplossing. Tijdens de Isala Publieksacademie op dinsdag 16 mei a.s. in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk geven drie orthopeden en een fysiotherapeut uitleg over deze protheses. Ze vertellen over de operaties, wat daaraan vooraf gaat en hoe het herstel verloopt. Ook is er voldoende gelegenheid  om vragen te stellen of in gesprek te gaan met de sprekers. In de lobby is tijdens de pauze ook informatie te vinden over knie- en heupprothesen.

De Publieksacademie start om 19.30 uur in Rabo Theater De Meenthe, Stationsplein 1 in Steenwijk. Inloop vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom, de avond is gratis toegankelijk. Gratis plaatsbewijzen reserveren kan online via www.demeenthe.nl of de theaterkassa t (0521) 51 40 04.

Dichtbij als het kan, ver weg als het moet
Isala en Isala Diaconessenhuis zijn sinds 1 januari gefuseerd. De specialismen van beide ziekenhuizen bundelen daarmee het beste uit twee werelden. Dat gebeurt op vijf locaties: Meppel, Steenwijk, Zwolle, Kampen en Heerde. Daarmee is het mogelijk om op de patiënt afgestemde zorg te bieden op de juiste plek. Dichtbij als het kan, ver weg als het moet. In de komende jaren verhuizen er daarom behandelingen van Zwolle naar Meppel en vice versa.

De orthopeden verzorgen op beide ziekenhuislocaties in Zwolle en Meppel behandelingen. Naar verwachting zullen in de toekomst steeds meer geplande heupoperaties gaan plaatsvinden in Isala Diaconessenhuis. Op de polikliniek in Steenwijk verzorgen de orthopeden op vier dagen in de week spreekuren.

Publieksacademie
Artsen en medewerkers van Isala verzorgen onder de noemer Isala Publieksacademie laagdrempelige lezingen over zorgontwikkelingen, innovaties en onderzoek. De lezingen zijn gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen. In de pauze is er gelegenheid om de sprekers te ontmoeten of andere medewerkers van het ziekenhuis.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X