Home / Nieuwe berichten / Schuurverkoop Oldemarkt.

Schuurverkoop Oldemarkt.

Op zaterdag 13 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de tweede schuurverkoop van Oldemarkt plaats. Na het grote succes van vorig jaar is er besloten om hier een vervolg aan te geven.

Bij de huizen en schuren die versierd zijn of waar de vlag uit hangt bent u welkom om te komen kijken, te sneupen en te kopen!

Koopwaar wordt op een leuke en gezellige manier aangeboden vanuit de schuur, tuin of vanaf de eigen oprit. Bij alle deelnemende adressen is een plattegrond verkrijgbaar waarop alle deelnemers aan deze schuurverkoop vermeld staan.
Zo kan er een mooie koopjesroute door Oldemarkt samengesteld worden!

Informatie is te verkrijgen bij Heidi de Vries via 06-41172815. Ook kunt u informatie vinden op de facebookpagina “Schuurverkoop Oldemarkt” Op dit moment staat de teller van het aantal deelnemende adressen, ondanks een aantal afmeldingen, op 65. Deze adressen zullen vermeld worden op de plattegrond. Maar de ervaring van de vorige keer is dat er op het laatste moment nog veel adressen besluiten om mee te doen. Zelfs nog op de dag zelf. Enigste nadeel is dan dat deze adressen dan niet meer vermeld zijn op de plattegrond.

We hopen er met z’n allen op 13 mei weer net zo’n gezellige dag voor Oldemarkt van te maken als de eerste Schuurverkoop!

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X