Home / Nieuwe berichten / Smakelijke activiteiten tijdens 5 mei viering op de Toegangspoort Holtingerveld

Smakelijke activiteiten tijdens 5 mei viering op de Toegangspoort Holtingerveld

Op 5 mei zal de Toegangspoort Holtingerveld voor de vierde maal in het teken staan van het ‘Bevrijdingsfeest Holtingerveld’. Een actieve groep ROAAH-leden heeft wederom de handen ineen geslagen om op 5 mei een feestelijke dag voor jong en oud te organiseren. 

Op 5 mei wordt dit jaar voor de vierde keer ‘Bevrijdingsfeest Holtingerveld’ georganiseerd op het terrein bij de Toegangspoort Holtingerveld te Havelte. Deze bijzondere dag staat in het teken van ‘sporen uit het verleden’, één van de pijlers uit het regiopromotieplan van Het nationale park van Drenthe. Bezoekers aan ‘Bevrijdingsdag Holtingerveld’ kunnen de sfeer ’s ochtends om 11.30 uur tijdens de officiële opening waarbij een spectaculaire roofvogelshow centraal staat direct proeven. En natuurlijk staat er ook dit jaar een prachtige taptoe op het programma. Ditmaal de eer aan het Landelijke Fanfarekorps de Genie, Showband Marum en Scheepjeswolharmonie uit Veenendaal om een bijzonder muzikaal spektakel te verzorgen op de toegangspoort. Dit jaar brengt de Taptoe Havelte meer dan 100 muzikanten op de been die een afwisselende muziekshow verzorgen.

Daarnaast zijn er oude legervoertuigen (Keep them Rolling) te bewonderen en is het mogelijk om met de Heide Express een pendeltocht naar het nieuwe Oorlogsmuseum in Holtinge te maken.

Speciale kinderactiviteiten
Ook voor kinderen is er volop vertier. Gedurende de dag staan er diverse kinderactiviteiten op het programma zoals een tokkelbaan, reusachtige klimtoren, stormbaan, bamboe bouwen, boogschieten, en er wordt een spannend lasergameparcours uitgezet. 

Foodtrucks
Na inspanning komt natuurlijk ontspanning… Op het foodtruckplein presenteren een aantal horecabedrijven uit Westerveld, zoals De rand van Havelte, Hotel Wesseling, ’T Hof van Dwingeloo, TotalMore Partyservice en Rimini heerlijke hapjes en drankjes voor iedereen die wel trek heeft of gewoon heerlijk wil genieten van alle activiteiten op een feestelijke editie van 5 mei op het Holtingerveld 

 Kijk voor meer informatie op www.hetnationaleparkvandrenthe.nl

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X