Home / Gezondheid / Wandelfestijn St. Christoffel

Wandelfestijn St. Christoffel

12e editie Wandelfestijn St. Christoffel vanuit Steenwijkerwold Donderdag 25 mei aanstaande organiseert het vrijwilligers-team
namens Dorpsbelang Steenwijkerwold de 12e editie van het wandelfestijn St. Christoffel! Vanuit Steenwijkerwold zullen vier routes worden uitgezet door de fraaie wandelrijke omgeving. Voor de liefhebbers zijn er routes van circa 10, 15, 25 en 35 kilometer.

Tot vorig jaar was er ook een route van 50 kilometer, maar door de steeds minder wordende belangstelling wordt deze afstand niet meer uitgezet.

De samenwerking met Dorpsbelang Steenwijkerwold is er ook dit jaar, maar het wandelfestijn St. Christoffel wordt voor het eerst niet tijdens het dorpsfeest gehouden. Dorpsbelang organiseert het dorpsfeest op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei. Vanwege diverse redenen, waaronder ook het feit dat er op zaterdag 20 mei een wandeltocht vanuit Kuinre wordt georganiseerd, hebben de vrijwilligers voor donderdag 25 mei gekozen!

Dat betekent dat er ook een nieuwe start (& finish) locatie is.
De deelnemers kunnen nu starten, vanaf 06.30 uur (tot 11.30 uur), vanuit M.F.C.”Hoogthij”, Oldemarktseweg 117. Hier kunt u inschrijven en nadien van start gaan voor een heerlijke wandeling! De sluiting is om 17.00 uur Ook het eigen rustpunt, onderweg, is dit jaar een andere locatie. Hiervoor is gekozen gebouw “Paesloe” in Paasloo. Daar zullen vrijwilligers aanwezig zijn om de deelnemers te voorzien voor de inwendige mens! Donderdag 25 mei! Een dag om te wandelen in de “Kop van Overijssel” !!

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X