Home / Cultuur / FINISSAGE “Friese kunstenaars”

FINISSAGE “Friese kunstenaars”

Zondagmiddag 28 mei van 14.00 tot 17.00 uur in Galerie Duine-Rhee. De kunstenaars zijn aanwezig.

De laatste middag om te genieten van deze expositie, de finissage met een drankje. Te zien zijn de werken van Reinder Homan met verbazingwekkende detail etsen (250 tot 690 Euro), Greetje Feenstra met landschap- en zeeschilderijen (195 tot 2.700 Euro), Hans Busquet-de la Porte met verfijnde mozaïeken en dromerige acrylschilderijen(495 Euro) en Famke Hajonides met bronzen beelden en linosneden van hardlopers (195 tot 375 Euro). Walter Pool met zijn laatste boek“Ridder Driest” (7 Euro), een klein epos van verdriet over een jonkvrouw en een ridder.

Tevens zilveren/roestvrij staal sieraden van Harm Bron (115 tot 455 Euro).

Mozaïek Hansje Busquet-de la Port 2 Snippen met ei ‘Hoogmoed’ 595 Euro 21×50 cm

Galerie Duine-Rhee en Uitgever Cees Duine organiseren15 jaar tentoonstellingen van voornamelijk hedendaagse poëtisch-abstracte kunst: schilderijen, tekeningen, litho’s, roestvrij stalen- en stenen sculpturen, vilt, mozaïek en sieraden. Uitgever Cees Duine is hier ook gevestigd. De uitgever richt zich vooral op het op de markt brengen van kunstboeken, kunstenaarsboeken en poëziebundels. De uitgaven zijn via de mail, telefonisch, in de galerie en omliggende boekhandels verkrijgbaar.

Greetje Feenstra, acryl schilderij 150×100 cm ‘Zwin’ 2  2.700 Euro

Ineke Rhee en Cees Duine

U bent van harte welkom bij Galerie Duine-Rhee & Uitgever Cees Duine
Molenweg 36/Kloostersteeg, 8355 AT Giethoorn
T 0521 – 36 25 70 M 0521 – 36 02 10
giethoorn@duine-rhee.nl
www.duine-rhee.nl en www.ceesduine.nl

Open: zondag 14-17 uur. In juni/juli/augustus op dagelijkse afspraak

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X