Home / Bedrijfsnieuws / Tweede editie van Preuvenement Blokzijl

Tweede editie van Preuvenement Blokzijl

Het kleine stadje Blokzijl en haar directe omgeving is maar liefst 8 restaurants rijk. Zeven ervan gaan voor de tweede keer op rij een unieke samenwerking aan. Op zondag 2 juli a.s. organiseren zij gezamenlijk het Preuvenement Blokzijl.

Deze horecaondernemers zullen zich van 12:00 uur tot 18:00 uur culinair presenteren in het historische centrum. Bezoekers kuieren door een schilderachtig decor naar verschillende locaties om de sfeer en – speciaal voor het evenement bereide – gerechten te proeven. Dat het palet van de gerechten zeer afwisselend zal zijn, is te danken aan de verschillende stijlen waarin de culinaire kunstenaars koken: van snackbar tot michelinster. De finishing touch van elk gerecht kan gezocht worden in een bijpassend drankje dat (tegen betaling) op de locatie verkrijgbaar is.

Tijdens de route kunt u zomaar getrakteerd worden op een ‘muzikale lekkernij’. Ook is het weer de bedoeling dat er ruimte gemaakt wordt voor een kwalitatieve streekmarkt.

Natuurlijk is er aan onze jongste gasten gedacht: deze dag is er voor hen genoeg lekkers te eten. De Strandhoeve bakt bijvoorbeeld deze dag pizza’s in hun handgemaakte, karakteristieke robuuste stenen houtoven. Zij stookt en bemant de oven, maar het uitrollen en beleggen van de pizza’s mogen de kinderen helemaal zelf doen.

Kaarten voor het preuvenement zijn voor een scherp tarief, namelijk €25,- per stuk, in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende horecabedrijven en online, via preuvenement@gmail.com.

Een geweldige, maar bovenal heerlijke beleving voor de bezoekers en inwoners van Blokzijl, jong en oud!

Deelnemende bedrijven:
Kaatje bij de Sluis, Geertien Muggenbeet, Sluiszicht, Auberge aan het Hof, Prins Mauritshuis, De Halte en Tapas Barça.

Graag tot ziens op 2 juli in Blokzijl!

Bekijk ook

Eric Corton na 10 jaar terug op het toneel in voorstelling ‘Ma’

Het is 10 jaar geleden dat hij voor het laatst in een theatervoorstelling stond. Veel …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X