Home / Jongeren / Stembussen geopend voor Leukste Vereniging van Steenwijkerland

Stembussen geopend voor Leukste Vereniging van Steenwijkerland

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert JongIndeKop Radio de ‘Leukste Vereniging van Steenwijkerland’. Aanstaande vrijdag 7 juli is de finale van deze wedstrijd, die vanaf 19.00 uur zal worden uitgezonden op RTV SLOS. Hierin zullen VV Steevast, Roeivereniging ‘t Diep en Scouting Johan van den Kornput strijden om de titel.
 
De afgelopen periode hebben vele verenigingen zich aangemeld voor de wedstrijd. De jury heeft daar drie finalisten uit geselecteerd. Deze drie verenigingen maken nog kans om de ‘Leukste Vereniging van Steenwijkerland’ te winnen. Tijdens de finale-uitzending beginnen alle clubs echter weer op nul. Ze krijgen uitgebreid de kans om de jury te overtuigen.
 
Stemmen
De luisteraars van JongIndeKop Radio kunnen ook mede bepalen welke vereniging zich aan het einde van de finale de leukste vereniging van Steenwijkerland mag noemen. Stemmen kan nog tot en met donderdag 6 juli op facebook.com/jongindekopradio.
Vorig jaar ging Paardensportvereniging Vollenhove ervandoor met de wisselbeker. Soli Deo Gloria uit Sint Jansklooster won twee jaar geleden de allereerste editie van de wedstrijd

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X