Home / Bedrijfsnieuws / RTV SLOS doet uitgebreid verslag van 50e wielerspektakel

RTV SLOS doet uitgebreid verslag van 50e wielerspektakel

Dinsdag 1 augustus vindt in Steenwijk voor de vijftigste keer het Spektakel van Steenwijk plaats. Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten, Bauke Mollema en vele andere toppers zullen die dag in actie komen op het parkoers in de vestingstad. Het team van RTV SLOS SportLive is traditiegetrouw de hele dag bij het evenement aanwezig om het wielerfeest tot in de huiskamer te brengen.
De speciale uitzending van RTV SLOS SportLive zal om 15.00 uur aanvangen. Vanaf dan wordt er toegewerkt naar de start van de vrouwenkoers, waarmee het 50e Spektakel van Steenwijk wordt afgetrapt. Gerard Mintjes, chef sport bij de lokale omroep van Steenwijkerland, kijkt uit naar de speciale uitzending. “Het wordt een hele mooie sportdag voor de gemeente Steenwijkerland. Vele internationale toppers staan aan het vertrek en ze zullen er ongetwijfeld fantastische wedstrijden van maken.”
Mintjes roept iedereen op om al vanaf 15.00 uur in te schakelen op RTV SLOS. “Niet alleen de profkoers is de moeite waard; ook de prominenten- en met name de vrouwenwedstrijd beloven erg spectaculair te worden”, weet Mintjes. “Ons team heeft erg veel zin in deze uitzending en we gaan er helemaal voor.”
Tot na het einde van de profkoers krijgt u alle ins en outs over het wielerspektakel mee met interviews, achtergronden, analyses en natuurlijk het verslag van de diverse wedstrijden. “Ook als u er niet live bij kunt zijn hoeft u dus niets te missen”, besluit Mintjes.
De lokale omroep van Steenwijkerland is te zien en te beluisteren op www.rtvslos.nl. Naast internet is RTV SLOS te ontvangen via de ether (105.4 FM) of de kabelfrequentie 104,4. Verder zijn Ziggo TV kanaal 42 en Ziggo radio kanaal 782 te ontvangen in de gemeenten Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Westerveld, De Wolden, Ommen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen.
Service tekst TV is voor klanten van KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening op kanaal 332 te zien. Voor klanten van Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt geldt kanaal 2137. Het kanaal voor het radiogeluid is bij de eerste categorie consumenten 832. Voor klanten Telfort met zwarte afstandsbediening, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt is kanaal 3148 voor radio beschikbaar.

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X