Home / Nieuwe berichten / Holland Venetië Fietstocht 2017 met Theo de Rooij

Holland Venetië Fietstocht 2017 met Theo de Rooij

Nieuwe routes en open voor elektrische fietsen in 16e editie
Op zondag 20 augustus kunnen naast de lange afstand-fietsers (80 en 125 kilometer) ook de recreatieve fietsers deelnemen aan de jaarlijkse Holland Venetië Fietstocht door de Kop van Overijssel. Dit jaar met nieuwe routes. Nieuw is ook dat dit jaar voor het eerst individuele sponsoren zich kunnen inschrijven en daarmee kunnen deelnemen aan de ontbijtsessie met Theo de Rooij.

De afstanden van 35 en 50 kilometer is met enkele stops onderweg zeer goed te fietsen voor gezinnen met kinderen. Stempelposten zijn er dit jaar bij Restaurant de Otterskooi in Dwarsgracht, het Grand Café Restaurant Het Mauritshuis in Blokzijl, in Zwartsluis en bij Café de Karre in Tuk.

Elektrisch ondersteunde fietsen mogen vanzelfsprekend ook deelnemen. De Holland Venetië Fietstocht voert door het Nationale Park De Wieden-Weerribben en is met pijlen aangegeven. De deelnemers zijn via de organisatie verzekerd voor calamiteiten.

De organisatie van deze 16e editie is ook dit jaar weer in handen van RTV Steenwijk en de Rotary-clubs Steenwijk en Steenwijk Regio. De organisatie ontvangt jaarlijks altijd zeer enthousiaste reacties van de deelnemers aan de Holland Venetië Fietstocht. Ook dit jaar sponseren tal van bedrijven de ontbijtsessie met Theo de Rooij en door deel te nemen met medewerkers en relaties.

De bijdragen van sponsoren en deelnemersbijdragen komen geheel ten goede aan goede doelen: de Stichting Vrienden van de DUO-Fiets en de stichting Kopje Cultuur.

De zondagochtend begint met een ontbijt voor de sponsoren van de Holland Venetië Fietstocht. Tijdens het ontbijt zal oud top wielrenner en RABO-ploegleider Theo de Rooij een presentatie verzorgen voor de deelnemers. Hij zal tevens de cheques uitreiken aan de vertegenwoordigers van de goede doelen.

Datum:
Zondag 20 augustus 2017

Startlocatie:
Fletcher Hotel Steenwijk, Woltmeentherand te Steenwijk (naast McDonalds)

Starttijden:
Vanaf 7.30 uur tot 10.00 uur voor de 125 en 80 kilometer
Vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur voor de 35 en 50 kilometer

Kosten:
EUR 10 per persoon, inclusief goody-bag met versnaperingen voor onderweg
EUR 35 pp voor indivuduele sponsoren incl. ontbijtsessie met Theo de Rooij, aanmelden via hvtsteenwijk@ziggo.nl

Opbrengst:
De opbrengst van de Holland Venetië Fietstocht is bestemd voor de Stichting Vrienden van de DUO-Fiets en Stichting Kopje Cultuur

 

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X