Home / Cultuur / Lichtparade Kopje Cultuur

Lichtparade Kopje Cultuur

De eerste Kopje Cultuur lichtparade vindt plaats op zaterdag 9 september. Diverse (wijk)verenigingen hebben zich aangemeld om met verlichte vehikels de paradetour door het park te maken. De parade wordt voorafgegaan door grote lichtgevende objecten van de Flying Dinosaurs en de hooplovers zijn er met verlichte hoepels.
De parade start rond 21.30 uur in het sfeervol verlichte park Rams Woerthe en wordt begeleid door de Johan van de Kornput Scouting groep Steenwijk.
Naast diverse verlichte voertuigen kan er ook meegelopen worden met een eigen lampje. De Intertoys Steenwijk stelt hiervoor 150 lampionnen beschikbaar. De lampionnen worden uitgedeeld aan het begin van de parade en alleen aan kinderen tot 10 jaar die meedoen aan de parade. Deelnemen mag overigens alleen onder begeleiding van een volwassene.
Nog een groep of vereniging aanmelden? Stuur dan even een mailtje aan kopjecultuur@hotmail.com

Bekijk ook

2000e bezoeker Museumhuis Rams Woerthe in Steenwijk

Afgelopen weekend deden de vrijwilligers van Museumhuis Rams Woerthe de deur open voor de 2000ste …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X