Home / Nieuwe berichten / Grootse veiling bij jubilerend PSV Vollenhove

Grootse veiling bij jubilerend PSV Vollenhove

Dit jaar is het 45 jaar geleden dat de Paardensportvereniging Vollenhove is opgericht, in het kader daarvan en ook vanwege het feit dat de manege aan de Zuurbeek in Sint Jansklooster graag wil verbouwen en toe is aan een nieuwe bodem in de binnenbak, wil de vereniging dit groots vieren en tevens het benodigde geld inzamelen om deze veranderingen mogelijk te maken.

Daarom organiseert PSV op zaterdag 14 oktober een grote veiling, onder de bezielende leiding van de bevlogen veilingmeester Jannes Mulder uit Steenwijkerwold. In rap tempo worden de kavels aangeboden aan de hopelijk vele aanwezigen, op dit moment is de speciaal in het leven geroepen veilingcommissie druk bezig om allerlei kavels te verzamelen, zeker is in ieder geval op dit moment dat er een AUTO en ook twee SCOOTERS geveild gaan worden, op de site van PSV Vollenhove en via Facebook worden elke keer de nieuwe kavels aangekondigd, de commissie hoopt op meer dan honderd te veilen kavels, ook de leden is gevraagd om een of meerdere kavels ter beschikking te stellen, dit kan variëren van een keer oppassen tot auto wassen of palingroken.
Voorafgaand aan de veiling die om 19.00 uur begint is er vanaf 16.00 uur een kleedjesmarkt in de manege en aansluitend aan de veiling treed er een liveband op in de manege , de commissie hoopt op heel veel belangstelling voor de gratis te bezoeken activiteiten in de manege aan de Zuurbeek in Sint Jansklooster

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X