Home / Bedrijfsnieuws / Tijd voor MAX en Hallo Nederland hervatten toer: tijd voor Blokzijl!

Tijd voor MAX en Hallo Nederland hervatten toer: tijd voor Blokzijl!

Tijd voor MAX en Hallo Nederland hervatten hun toer! Hoewel een blik naar buiten anders doet vermoeden lijkt het volgende week beter weer te worden. Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 september ontvangen Sybrand en Martine iedere werkdag vanaf 17.10 uur op NPO 1 hun gasten op een schilderachtige locatie in Blokzijl. Carrie, Mascha en Jeroen brengen in Hallo Nederland vanaf 18.30 uur op NPO 2 nieuws uit én over Blokzijl. De uitzendingen van maandag 18 september komen vooralsnog uit de MAX-studio.

Komende week zijn onder anderen te gast in Tijd voor MAX: Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, politiek commentator Ferry Mingelen, boswachter André Donker, acteur Aart Staartjes, schrijver Özcan Akyöl en ook het Groot Blokzijls Piratenkoor.

Hallo Nederland maakt een toer door Blokzijl. Zo verkent het programma het prachtige natuurgebied De Weerribben per boot. Hallo Nederland-kijkers leren volgende week bovendien alles over de Blokzijlerbrok, een plaatselijke lekkernij met een goed verhaal.
Tijd voor MAX op toer
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl
facebook.com/TijdvoorMAX 1 #TijdvoorMAX 1 @tijdvoorMAX
Hallo Nederland
Elke werkdag om 18.30 uur op NPO 2
Presentatie: Carrie ten Napel, Mascha de Rooij en Jeroen Latijnhouwers
www.maxvandaag.nl
facebook.com/HalloNederlandMAX 1 #HalloNederland 1 @HalloNederland

Foto: omroep Max

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X