Home / Bedrijfsnieuws / Eerste publieke vlucht ‘JetWing’ Jarno Cordia op ElseFly

Eerste publieke vlucht ‘JetWing’ Jarno Cordia op ElseFly

Primeur van wingsuit vliegen met straalmotoren
Eén van ‘s werelds bekendste wingsuit vliegers, Jarno Cordia, zal op zaterdag 30 september tijdens de Airshow van het vliegfestival ElseFly een primeur vliegen met zijn met straalmotoren aangedreven wingsuit: het JetWing Project.

Jarno Cordia is een wingsuit skydiver en Basejumper met 16 jaar ervaring. Gespecialiseerd in lucht acrobatiek en vliegend flimen (cameraman). Hij is één van de hoogst genoteerde professionele skydivers en met meer dan 4000 wingsuit jumps en 5000 skydives een gevestigde naam in de sport. Met het JetWing Project wordt een jarenlange droom werkelijkheid: écht vliegen met een WingSuit. Op eigen kracht hoge snelheden en grote afstanden afleggen; een waar spektakel!

Airshow met ‘classic’ vliegtuigen
Jarno Cordia maakt met zijn JetWing Project onderdeel uit van een spectaculaire Airshow. Onder meer klassieke vliegtuigen van Stichting Vroege Vogels, waaronder het beroemde jachtvliegtuig de P-51D Mustang en de wereldtop van het acrobatisch schermvliegen komen in het luchtruim voorbij.

Festival en airshow ElseFly Blokzijl 2017
ElseFly is al vele jaren één van de grootste Europese vliegfeesten voor alle vrije luchtsporten. Meer dan 150 piloten en tal van bezoekers zijn ook dit jaar van harte welkom. Paramotorvliegers, schermvliegers, micro-light airplanes, parachutisten, luchtballonen en meer. Voor mensen die zélf vliegen, maar ook liefhebbers die vanaf de grond graag alles meebeleven, bijvoorbeeld via de live-stream die vanuit de lucht op een groot scherm wordt getoond. Natuurlijk is er voor hen ook een uitgebreid programma op de grond; van kinderactiviteiten, entertainment tot (flight-)simulators.

ElseFly Business Event op donderdag 28 september
Voor ondernemers en andere zakelijke gasten die het hogerop zoeken is er op donderdag avond het ElseFly Business Event. Een netwerk-event met interessante sprekers uit de vliegwereld. Inschrijven kan nog via www.elsefly.nl/zakelijk .

ElseFly Educatief op vrijdag 29 september
Stichting Dutch Air Experience wil graag iedereen laten kennismaken met deze prachtige sport. Speciaal daarvoor is tijdens ElseFly, op de vrijdag, voor groep 7 en 8 uit de omgeving van Blokzijl ‘Elsefly Educatief’. Een gratis educatief programma met roofvogels, piloten, luchtballonen en meer!

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X