Home / Cultuur / Ontroerende liedjes, Franse chansons en nog meer muziek in De Meenthe

Ontroerende liedjes, Franse chansons en nog meer muziek in De Meenthe

Deze week in De Meenthe: Yentl en de Boer, Dr. Pol, Glenfiddich Tour,  Ellen ten Damme en Sigrid en Lucie.

Yentl en de Boer
Afgelopen twee seizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun debuutvoorstelling De snoepwinkel is gesloten, die ze een nominatie voor de Neerlands Hoop opleverde. Dit Concert is een uitstapje: veel nieuwe liedjes gecombineerd met hun allerbeste werk. Deze voorstelling is te zien op donderdag 28 september, aanvang 20.00 uur.

Dr. Pol
Dr. Pol is te zien op 29 september. Deze voorstelling is uitverkocht.

Glenfiddich Tour
Altijd al eens een kijkje willen nemen in de wondere wereld van whisky? Ga met ons mee op een virtuele rondleiding door de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich. Leer alles over het eeuwenoude ambacht van het distilleren van whisky.Deze tour is op vrijdag 29 september, aanvang 20.00 uur.

Ellen ten Damme
Een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Geniet u van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer voor het eerst ook Franstalig! Deze voorstelling is te zien op zaterdag 30 september, aanvang 20.00 uur.

Sigrid en Lucie
Lucie de Lange en Sigrid Hof; 2 doorgewinterde vakvrouwen die bekend zijn met de glamour en de glitter van de showbizz. Maar het is niet alles goud wat er blinkt… De diva’s doorbreken illusies met prachtige duetten, eigen liedjes en humoristische sketches. Deze voorstelling is te zien op zondag 1 oktober, aanvang 15.30 uur.

Ook te zien in De Meenthe: The Dublin Legends op vrijdag 6 oktober. Johan Derksen op zaterdag 7 oktober. Vamos! op dinsdag 10 oktober en woensdag 11 oktober. The Who´s Tommy op donderdag 12 oktober. Soundos op donderdag 12 oktober. Bende van Beuving op vrijdag 13 oktober. Buurman en Buurman op zaterdag 14 oktober. Edwin Evers en Band op zaterdag 14 oktober. Blokzijl Klassiek op zondag 15 oktober.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

 

Foto’s: Aleta Holman, Danny Ellinger en Sander de Goede

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X