Home / Jongeren / Sporten op de BSO

Sporten op de BSO

Kinderen van de BSO’s (Buiten Schoolse Opvang) in Steenwijk krijgen vanaf nu de mogelijkheid om elke maand aan een sportieve activiteit mee te doen. Het Beweegteam Steenwijkerland, de sportverenigingen én de BSO’s Accrete, Op kop, Jabadoe en Speel@home hebben daarvoor de handen ineengeslagen.

Steeds meer kinderen gaan na schooltijd naar een BSO. Sport is een belangrijk onderdeel van het gevarieerde programma dat aangeboden wordt. Het Beweegteam, de sportverenigingen en de BSO’s in Steenwijk gaan daarom bij wijze van proef elke maand een sportieve activiteit organiseren. Dat gebeurt op verschillende sportlocaties in Steenwijk. Op deze manier leren de kinderen verschillende sporten kennen. Elke maand staat een andere sport centraal. Is de proef een succes, dan wordt gekeken of het ook in andere kernen kan worden georganiseerd.

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X