Home / Bedrijfsnieuws / Najaarsbijeenkomst partners en gastheren Weerribben-Wieden

Najaarsbijeenkomst partners en gastheren Weerribben-Wieden

Weerribben-Wieden Marketing en IVN organiseren op 9 oktober voor het eerst een gezamenlijke najaarsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is voor gastheren van het Nationaal Park Weerribben-Wieden en partners van Weerribben-Wieden Marketing. Locatie is Indonesisch Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote en vanaf 19.30 uur is de inloop.

Toolkit
Tijdens de bijeenkomst bij Taman Indonesia vertellen beide organisaties over het recente verleden en de nabije toekomst. Weerribben-Wieden Marketing presenteert de resultaten van het afgelopen jaar en de activiteiten voor 2018. Daarnaast wordt de toolkit met logo’s, foto’s, huisstijl en regiokaart gepresenteerd. De toolkit is gemaakt voor partners van de regio, zodat gezamenlijk Weerribben-Wieden gepromoot kan worden

Gevelbordje
IVN zal de aanwezigen informeren over de landelijke ontwikkeling rondom de Nationale Parken. Daarnaast is er uitleg over de nieuwe gastheerschapscursus die in 2018 start en het nieuwe materiaal dat ontwikkeld wordt voor educatie en communicatie. Tot slot reikt IVN gevelbordjes in de nieuwe huisstijl van Nationaal Park Weerribben-Wieden uit.
Voor aanwezigen is er een mogelijkheid om kort een nieuwtje of activiteit te pitchen. Afsluitend is er een netwerkborrel.

Aanmelden voor de avond kan via https://www.visitweerribbenwieden.com/Najaar/

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X