Home / Nieuwe berichten / Jeffrey Buis heeft zondagmiddag de British Motostar & NEC Moto3 STD race in Assen op zijn naam geschreven

Jeffrey Buis heeft zondagmiddag de British Motostar & NEC Moto3 STD race in Assen op zijn naam geschreven

Jeffrey Buis Steenwijkerwold heeft zondagmiddag de British Motostar & NEC Moto3 STD race in Assen op zijn naam geschreven. Het was Luca de Vleeschauwer die als eerst over de streep kwam maar de Belg sneed in de laatste ronde de GT bocht af waardoor hij een penalty ontving en Buis als winnaar werd beslist. In een zeer spannende race wist Buis zich door een kopgroep van acht heen te werken. Het is zijn eerste overwinning in deze competitie. Rick Dunnik  uit Staphorst werd zevende.

Bericht en foto’s Wim Echten

 

 

 

Bekijk ook

Waarom een Repair Café?

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X