Home / Bedrijfsnieuws / Aanmelden voor toeristische gidsen Weerribben-Wieden 2018

Aanmelden voor toeristische gidsen Weerribben-Wieden 2018

Weerribben-Wieden Marketing komt ook in 2018 met de succesvolle uitgaven van
de Lekker UIT- en Regiogids. Dankzij de bijdrage van ondernemers in de toeristische- en recreatieve branche worden de gidsen mede mogelijk gemaakt. Ondernemers die afgelopen jaar nog niet in één van de gidsen hebben gestaan kunnen zich tot 31 oktober aanmelden.

De gidsen vormen een belangrijke schakel bij het promoten van de regio, zegt merkleider Jakob Ponstein van Weerribben-Wieden Marketing. “Beide uitgaven krijgen in 2018 een oplage van veertigduizend. Ze worden onder andere verspreid bij Tourist Info’s in onze regio en in de aangrenzende gebieden. Daarnaast gebruiken we ze op nationale en internationale beurzen. Op deze manier wordt Weerribben-Wieden bij de Nederlandse en Vlaamse gast onder de aandacht gebracht. Bovendien kunnen onze gastheren met de gidsen hun gasten wegwijs maken in het gebied.”

Regiogids Weerribben-Wieden
De Regiogids is voor toeristen de ideale kennismaking met het land van water, veen en turf. Centraal staat komend jaar de ontstaansgeschiedenis van het gebied. De gids is opgedeeld in de thema’s Giethoorn & waterdorpen, Zuiderzeestadjes & handelsstadjes, Nationaal Park & het veenhart en Steenwijk & het hoogland. Nieuw dit jaar is dat bij elk thema een fiets- of wandelroute is opgenomen.

Lekker UIT gids
Lekker UIT bevat de leukste tips en adressen op het gebied van eten & drinken, uitgaan en shoppen. Deze gids wordt in Steenwijkerland ook huis-aan-huis verspreid, zodat adverteerders ook de regionale doelgroep bereiken.

Ondernemers die een vermelding willen in één van de gidsen kunnen zich melden bij Jakob Ponstein, via jponstein@marketingoost.nl.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X