Home / Nieuwe berichten / OOK OUD-LEDEN BIJ JUBILEREND PSV VOLLENHOVE

OOK OUD-LEDEN BIJ JUBILEREND PSV VOLLENHOVE

Tijdens de jubileumveiling van PSV Vollenhove en de aansluitende feestavond, zijn ook oud leden van harte welkom, zo wordt het misschien wel een weerzien van vele bekenden, of mensen die juist uit beeld geraakt zijn.

Het is een mooi moment om herinneringen op te halen uit de 45 jarige geschiedenis van de vereniging en mooie verhalen met elkaar te delen, tevens kan men dan natuurlijk een bod doen op een van de 170 ingebrachte kavels, van kwarktaart tot auto er is voor iedereen wel wat om op te bieden.

Op 10 Oktober zal er een kavelboekje verspreid worden in Sint Jansklooster / Vollenhove en omgeving en dan kan men alvast een keuze maken uit kavels waarop men bieden wil en ook zullen de kavels vermeld worden op de website van PSV www.manegevollenhove.nl

De veiling wordt op 14 oktober om 19.00 uur geopend door wethouder Oosterveen en vanaf 18.30 uur is de manege geopend om de kavels te bekijken.

Voorafgaand aan de veiling is er vanaf 16.00 uur een kleedjesmarkt en na afloop van de veiling zo rond de klok van tienen, zorgt de liveband Butterfly voor het vergroten van de feestvreugde, alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en de veilingcommissie hoopt op heel veel belangstelling, ook van mensen die normaal gesproken niet in manege De Boswal aan de Zuurbeek komen.

Bekijk ook

Lezing “De Weerribben toen en nu”

Staatsbosbeheer organiseert een lezing over de Weerribben. Hoe is het gebied De Weerribben eigenlijk ontstaan? …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X