Home / Cultuur / Zingend vanuit de grote kerk

Zingend vanuit de grote kerk

Zingend vanuit de grote kerk  op zondag 11 februari 2018, m.m.v. Het christelijk mannenkoor assen o.l.v. Bert duijst. Op het orgel ronald ijmker. Zondag 11 februari 2018 is er weer een zangdienst in de Protestantse Kerk van Steenwijk onder het motto “Zingend vanuit de Grote Kerk “.

Door haar niveau en muziekkeuze is het CMA het laatste decennium uitgegroeid tot een beken d en veel gevraagd mannenkoor. Het Evangelie is duidelijk de inspiratiebron  in de liederenkeuze. Het koor  heeft een breed repertoire bestaande uit onde rmeer traditionele geestelijke liederen, klassieke gewijde liederen, negrospirituals, maar tegenwoordig zingen zij ook populaire liederen. Het CMA verleent medewerking aan allerlei activiteiten als kerkdiensten in diverse vormen.Het CMA speelde  een muzikale rol in de Tv-uitzending “Bartje”. Ze werkte mee aan muziekprogramma’s als “U zij de glorie” van de NCRV en “Nederland Zingt” van de EO. In 2008 hebben zij medewerking mogen verlenen aan de Kerstavonddienst in het Concertgebouw te Amsterdam. Het koor bestaat momenteel uit 145 leden waarvan en zeker 100 naar Steenwijk zullen komen.  Kortom een koor waar u veel van mag verwachten.

En 11 februari 2018 werkt het Christelijk Mannenkoor Assen weer mee in onze zangdienst Zingend vanuit de Grote Kerk. De aanvang van deze dienst is 19.00 uur. De entree is vrij, wel is er een collecte ter bestrijding van de kosten.

U bent van harte welkom.   Protestantse Gemeente Steenwijk.

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X