Home / Cultuur / Kom naar de Olympische Winterspelen in de Landerijen!

Kom naar de Olympische Winterspelen in de Landerijen!

Alle senioren uit Oldemarkt e.o. zijn van harte uitgenodigd voor de  Olympische Winterspelen in De Landerijen. De Activiteiten Commissie heeft op dinsdag 13 februari  De Landerijen omgetoverd in een winterlandschap met besneeuwde bergen, sneeuwpop, sleeën en ski’s. Door het gehele gebouw is er een Olympisch Winterspelencircuit, welke ook prima te doen is voor mensen met een rollator of rolstoel. Deze gezellige middag heeft om 14.00 uur een Olympische openingsceremonie; een vlaggenparade, waarbij u als team (bestaande uit twee personen) een land vertegenwoordigt. De senioren winterspelen, denk o.a. aan ‘curling’, een ‘slalom estafette’, of ‘ijshockey’ worden onderbroken door koffie en thee met cup cake. Na de prijsuitreiking van leuke winterse prijsjes, is er een gezellige après-ski nazit met drankje, borrel, glühwein en warm hapje.

Deelname aan deze middag kost € 4,- per persoon, vooraf opgeven is niet nodig. De Activiteiten Commissie  ziet uit naar een grote deelname en hoopt u dinsdag 13 februari om 14.00 uur te ontmoeten in De Landerijen!

 

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X