Home / Jongeren / Open Huis RSG Tromp Meesters groot succes!

Open Huis RSG Tromp Meesters groot succes!

Op woensdag 31 januari vond het Open Huis van de RSG Tromp Meesters plaats. Op beide locaties stonden de deuren open en konden bezoekers de sfeer komen proeven en allerlei vragen stellen. De een koos ervoor om rondgeleid te worden en de ander ging zelf op pad met behulp van een plattegrond. Het was een gezellige dag en de school is erg blij met de opkomst!

Voor de mensen die het Open Huis helaas hebben moeten missen of nog extra vragen hebben zet de school haar deuren nog een keer open Op dinsdag 20 februari van 16.00 tot 20.00 uur is er een extra inloopmoment waarbij de afdelingsleiders beschikbaar zijn voor extra informatie en het beantwoorden van alle vragen.

Bekijk ook

Vereniging O.P.A, gewijzigde haaldag

Omdat het volgende week Pinksteren is zijn de perswagens niet beschikbare op onze reguliere haaldag. …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X