Home / Cultuur / International Students’ Festival op RSG Tromp Meesters barst los

International Students’ Festival op RSG Tromp Meesters barst los

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 februari staat de RSG Tromp Meesters in de internationale schijnwerpers. De school ontvangt leerlingen en collega’s uit Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en Duitsland. Ook gaan leerlingen op reis naar Noorwegen, Oostenrijk en Estland. In december is er al een groep naar Polen geweest. Tijdens de uitwisseling staan er allerlei leerzame en leuke activiteiten op het programma.

Leerlingen werken aan een internationaal project waarbij ze leren samenwerken en de toeristische trekpleisters in de diverse steden en landen leren kennen. Ook staan er excursies naar Amsterdam en Texel op het programma. Donderdag staat voor de leerlingen havo en vwo ‘Debating Day’ op het programma en ’s avonds is er voor de hele groep die betrokken is bij de uitwisseling Session Night Live. Diverse Nederlandse en buitenlandse artiesten treden dan op in De Meenthe.

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X