Home / Cultuur / 15 jaar The Swinging Stones

15 jaar The Swinging Stones

Het is een drukke tijd voor het a capella vrouwenkoor  The Swinging Stones uit Steenwijk, want ze bestaan dit jaar 15 jaar! Dit gaan zij vieren met een jubileumconcert op 17 en 18 februari 2018 in Rabotheater De Meenthe in Steenwijk. Zij doen dit in samenwerking met de dansers van  Sport Inn Steenwijk, dansschool Melissa Mendel en het ad hoc  kinderkoor Boijl e/o. Het belooft een gevarieerde avond te worden met als titel: 15 jaar The Swinging Stones “een muzikale reis van pop tot klassiek”
Onder leiding van Mirjam Cornelisse heeft het koor hard gestudeerd om een mooi concert ten gehore te brengen. Zoals de titel al zegt worden er verschillende genres gezongen zoals klassiek, musical, nederlandstalig, wereldmuziek en pop.
Laat u verrassen tijdens dit concert waar zang en dans elkaar afwisselen .

Als u belangstelling heeft voor het concert kunt  kaarten bestellen bij Rabotheater De Meenthe:
www.demeenthe.nl  of bellen 0521-514004
Zaterdagavond 17 februari 20.00 uur of zondagmiddag 18 februari om 14.00 uur

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X