Home / Cultuur / Leerlingen RSG Tromp Meesters presenteren rockmusical Elektra

Leerlingen RSG Tromp Meesters presenteren rockmusical Elektra

Op woensdag 7 maart presenteren leerlingen van de RSG Tromp Meesters de rockmusical Elektra. In de Theaterzaal in De Meenthe brengen zij deze Griekse tragedie op de planken, die geheel naar hun eigenzinnige, gedurfde stijl is omgebouwd. Elektra is een coproductie van RSG Tromp Meesters, De Tovenaar en Elisance. De leerlingen hebben lessen dans, zang en toneel gevolgd om zo een waar meesterstuk op de planken te kunnen brengen.

Elektra is een Griekse tragedie. In de setting van het oude Mycene worstelt de jonge, licht ontvlambare Elektra met een ernstig dilemma. Haar vader is vermoord en zij wil wraak nemen op de moordenaars. Maar wat moet ze, als blijkt dat haar moeder met haar minnaar de daders zijn? Aan de adviezen van de Griekse goden heeft ze niet veel, want die verschillen nogal. En haar broer Orestes is er niet om te helpen. Kan ze desondanks de kracht opbrengen, om te doen wat in haar eigen ogen rechtvaardig is?

Kaarten kosten 5 euro, voor RSG-leerlingen 3 euro. De voorstelling vindt plaats  op woensdag 7 maart van 20.00 uur in Theaterzaal De Meenthe. Iedereen is van harte welkom!

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X