Home / Cultuur / Droom XL uit de startblokken

Droom XL uit de startblokken

Dinsdag 6 februari klonk het startschot voor een bijzondere theaterproductie van Rozesleur en Maneschrijn. Dit theaterproductiebedrijf bestaat uit het echtpaar Henk en Tjitske Boltje uit Vollenhove. Die ken je wellicht van hun vertolking van GarrietJan en Annegien. In 2017 hebben ze de theaterproductie ‘Mike Droomt’ op de planken gebracht. Een theaterproductie samen met vier jongeren met een verstandelijke beperking. Deze voorstelling speelde op vrijdag 9 juni 2017 voor een uitverkocht Dyka Vestzaktheater in de Meenthe.

In 2018 wordt er groter gedroomd met de voorstelling Droom XL. Ditmaal samen met een spelersgroep die bestaat uit negen spelers. Deze jongeren zijn woon of werkzaam bij De Maargieshoeve, Hendrik van Boeyenoord en Frion. In de voorstelling wordt gebruikt gemaakt van filmbeelden, livemuziek en wordt het publiek betrokken bij de voorstelling.

In maart 2018 volgt een prijsvraag met als onderwerp: ‘Wat is jou ?’
De winnende droom speelt een voorname rol in de voorstelling.
De winnaar krijgt twee entreekaartjes en een theaterdiner voor deze voorstelling.
Like de facebook pagina DROOM-XL en volg ons voor het laatste nieuws.

Locatie: Rabo Theater de Meenthe – Steenwijk
Datum: vrijdag 1 juni 2018 en zaterdag 2 juni 2018,
Aanvang: 20:00 uur

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X