Home / Nieuwe berichten / Computerinloop in De Landerijen met Google Zoeken

Computerinloop in De Landerijen met Google Zoeken

Op dinsdag 13 februari van 10.30 tot 12.00 uur kan iedereen die problemen ondervindt met digitale apparaten, hetzij computers, tablets, smartfoons e.d., weer terecht bij de inloop van de Computergroep in ’t Praothuus. Ook met Apple apparaten ben je van harte welkom.
Deze ochtend wordt er naast de inloop ook aandacht besteed aan de mogelijkheden van het zoeken op internet met Google.
Opgave is niet verplicht loop zo binnen. De kosten bedragen € 3,50 incl. een kopje koffie/thee.

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu