Home / Nieuwe berichten / 19 februari maandelijkse clubavond Filatelistenvereniging IJsselham

19 februari maandelijkse clubavond Filatelistenvereniging IJsselham

De Filatelistenvereniging IJsselham heeft op maandag 19 februari haar maandelijkse clubavond in de zaal “De Beitel”, Molenstraat 24, Steenwijk. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom. Een belangrijk onderdeel van de clubavond is de jaarvergadering. Uiteraard is er ook weer een aflevering van de maandelijkse quiz en een kleine mini veiling met ongeveer 30 kavels. Onder de bezoekers worden een aantal leuke prijzen verloot. Leden en ook niet leden zijn van harte welkom. Veilinglijsten staan op de website en zijn ook op de clubavond aanwezig.  Ook staan er quizvragen op de website. Een leuke manier om uw kennis omtrent de filatelie te toetsen. De clubavond wordt omstreeks 22.30 u afgesloten

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X