Home / Nieuwe berichten / Contactmiddag ouderenbond kbo-pcob

Contactmiddag ouderenbond kbo-pcob

Op Donderdagmiddag 15 Februari 2018 om 14.00 uur, wordt er in de recreatiezaal van de Meenthehof te Steenwijk, weer een KBO-PCOB-contactmiddag georganiseerd. Naast de gebruikelijke huishoudelijke agendapunten, samenzang en meditatie, zal deze middag worden verzorgd  door mevr. C. Sturm uit Nijeveen, van het Lilianenfonds  met de presentatie: Help een kind op de been”.  Voor dit fonds is dan ook de jaarlijkse collecte bedoeld. Leden en gasten zijn ook nu weer van harte welkom en de toegang is vrij. De volgende contactmiddag is op Donderdag 15 Maart 2018,  we houden onze jaarlijkse jaarvergadering. Graag tot ziens in de Meenthehof.

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X