Home / Cultuur / Expositie met Sari Piek en Maurice den Boer 4 maart tot en met 27 mei

Expositie met Sari Piek en Maurice den Boer 4 maart tot en met 27 mei

Trots kondigen wij u de expositie aan met de bronzen beelden van Maurice den Boer en tekeningen en schilderijen van Sari Piek. Zondagmiddag 4 maart van 14.00 tot 17.00 uur is de opening in de Galerie, Molenweg 36 in Giethoorn. Met pianomuziek van Ludovico Einaudi door Dapper Bruijn en een hapje/drankje geserveerd door Jord Bijkerk. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Sari Piek (1957, Giethoorn) schildert met losse toets vooral mensen. Foto’s maakt zij toevallig onderweg ter inspiratie, zodat zij ‘een’ mens of ‘een’ gezicht tekent of schildert. Maurice den Boer (1975, Schiedam) beheerst alle aspecten van het bronsgieten. Hij ontwerpt penningen, beelden van paarden, figuren uit de klassieke mythen, in alle formaten.

Verder roestvrij stalen objecten van Ronald A. Westerhuis, zilveren sieraden van Hanne Ruiter, collages van Bernadette Brefeld en schilderijen van Jason Meyers en Frea Lenger. Het einde van de expositie vieren we met een Dichtersmiddag op 27 mei: Alexander van Wassenaer, Frouwkje Zwanenburg en Walter Pool. Bundels Uitgever Cees Duine zijn van: Peter van Straten geïllustreerd door Siegfried Woldhek, Kees Blokland geïllustreerd door Famke Hajonides, Walter Pool, Carla Dura geïllustreerd door Martina Wagner-Mohr, Lomme van der Veer geïllustreerd door Berber van der Veer en Wiegen den Uyl, Ronald Beijl geïllustreerd door Marije Bouman, Frouwkje Zwanenburg geïllustreerd door Joke Konijn en J.C.Bloem met “Ik heb van ’t leven vrijwel niets verwacht”.

Op de foto “Veulens” van Maurice den Boer

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X