Home / Cultuur / Cultuurdebat in theater De Meenthe

Cultuurdebat in theater De Meenthe

In aanloop naar de verkiezingen organiseert Rabo Theater De Meenthe in samenwerking met Scala Centrum voor de Kunsten, de Bibliotheek en Taalpunt een cultuurdebat. Onder leiding van presentator Danny Pol worden aan de deelnemende fracties stellingen voorgelegd over onder andere de nieuwe cultuurvisie, de waarde van de cultuur in de gemeente Steenwijkerland en de vraag wat er beter kan. De avond wordt opgesierd met kleine optredens en voordrachten.

Tijdens de politieke markt van 20 februari wordt als een duveltje uit een doosje een cultuurvisie door wethouder Douwe Oosterveen gebracht. Een extra mooie gelegenheid dus voor alle politieke partijen om nog eens de eigen standpunten over cultuur en cultuuruitgaven in de gemeente Steenwijkerland voor het voetlicht te brengen. Temeer omdat jaren stevig is bezuinigd op het budget van cultuur in de gemeente Steenwijkerland.

Het cultuurdebat start om 20.00 uur en om 19.30 staat de koffie klaar in de foyer van het Vestzaktheater in De Meenthe. Deze avond is openbaar en vrij toegankelijk.

 

Bekijk ook

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X