Home / Cultuur / Wat kun je doen in Giethoorn?

Wat kun je doen in Giethoorn?

Alle activiteiten (sport, cultuur en culinair) in kaart gebracht in één overzicht

In Giethoorn is heel veel te doen. Niet alleen voor toeristen, maar zeker ook voor inwoners. Ook voor hen is er veel aanbod, maar lang niet iedereen weet wat allemaal. De wens om dit inzichtelijk te maken kwam vaak terug in de behoeftepeiling die is gehouden bij de start van Vitaal Giethoorn.

Aan deze wens is nu invulling gegeven. Vitaal Giethoorn heeft op www.vitaalgiethoorn.nl/activiteiten een totaaloverzicht opgenomen van alle activiteiten van alle verenigingen, clubs en andere organisaties in Giethoorn.

Binnen het overzicht wordt onderscheid gemaakt in doelgroep, type activiteit en locatie. Middels filters kan men gemakkelijk zoeken op bijvoorbeeld alle activiteiten voor kinderen of bijvoorbeeld alle culturele activiteiten. En vervolgens wordt naar de website van de organisator geleid voor meer informatie.

Het overzicht is echt een hulpmiddel voor inwoners van Giethoorn en niet bedoeld als promotie van bijvoorbeeld toeristische evenementen. Maar ongetwijfeld is het overzicht toch niet volledig. Dus bent u van mening dat er iets ontbreekt, neem dan even contact op via info@vitaalgiethoorn.nl

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X