Home / Cultuur / Preuvenement 2018 steunt 6 goede doelen!

Preuvenement 2018 steunt 6 goede doelen!

Op 23 maart wordt het 8e Preuvenement in De Meenthe georganiseerd. Zeer bijzonder is dit jaar de samenwerking met alle service clubs in de regio want voor het eerst werken alle service clubs mee aan het Preuvenement. Zowel de Lions Steenwijkerland, Soroptimisten club Steenwijk Regio, Rotary Steenwijk, Tafelronde93 Steenwijk, Rotary Regio Steenwijkerland als de Odd Fellows gaan achter het Preuvemement staan met elk hun goede doel.

12 restaurants doen aan mee aan het Preuvenement te weten Brasserie de Pergola, Restaurant ’t Veerhuys, Ludiek Eten en Slapen, De Sloothaak, Restaurant ’t Binnenhof, De Fanfare, Geertien, De Rietstulp, Beachclub Bodelaeke, Theater restaurant De Meenthe, De Grachthof en Brasserie de Woldberg.

Entreekaarten kosten € 12,50 en daarna koop je munten om gerechtjes en drinken bij de diverse restaurants de bestellen.

Voor de volgende goede doelen halen de serviceclubs geld op;

Soroptimisten             : School for Justice/India

Odd Fellows                 : Riemkehuis Steenwijk

Rotary Regio                : Het Vergeten kind/vakantiekamp Giethoorn

Ronde Tafel                 : Openbare Boekenkast Markt Steenwijk

Rotary Steenwijk         : Jonge Mantelzorgers

Lions Steenwijk            : Jeugdcultuurfonds

Het Preuvenement start om 19:00, er is live muziek en een DJ sluit het evenement af. Kaarten kunnen gekocht worden bij alle serviceclubs, bij de deelnemende restaurants en via www.demeenthe.nl. Er zijn maximaal 1000 kaarten beschikbaar en het evenement is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus niet lid te zijn van een club of vereniging.

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X