Home / Cultuur / Toneeluitvoering Ossenzijl op zaterdag 17 maart

Toneeluitvoering Ossenzijl op zaterdag 17 maart

Een kijkje in de chinese keuken, dat zouden we allemaal wel eens willen. Wel nu, dit is u kans!

Familie Ming houdt open huis. Niet dat ze dat graag willen, maar om hun restaurant “Sambal Bij” open te houden en oude tradities in ere, moeten ze letterlijk en figuurlijk alles uit de keuken halen. Buurvrouw Roos bezorgd de eerste opschudding, want is haar kat nu wel of niet in de nasi verdwenen… En wat voor levend etenswaar smokkelt steuntrekkende Onsie allemaal binnen, terwijl hij assisteert bij de illegale bouwpraktijken in de achtertuin? En waar is die landbouwopzichter Gijs nu echt op uit. Bij klussen, of dochter Mei? Laat dan ook nog wethouder van Stralen, van bouw-en woningzaken tegen wil en dank binnen stappen. Zijn vrouw wil zo graag Tai Chi leren, zegt ze. Zo staat dan plots een conservatief VVD’er

in het hol van de Chinese tradities. Voor de familie Ming te hopen dat het daar bij blijft…. Wat?? Undercover smaakpolitie agente in de zaak! Waarom uitgerekend nu? Kortom familie Ming van alle kanten in het nauw. Dat vraagt om komische nood sprongen. Oosters humor met een Hollands sausje.

En een beetje… nou…zeg maar gerust heel veel Sambal Bij!!!

Wij zien u graag in Dorpshuis “De Slinger” aanvang 20.00 uur. In de pauze een mooie verloting en na afloop gezellige live-muziek.

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X