Home / Bedrijfsnieuws / 2e editie Ladiesnight bij De Strandhoeve

2e editie Ladiesnight bij De Strandhoeve

Een bijzondere avond uit met beauty, fashion, lifestyle en meer!
Op zaterdagavond 10 maart organiseert De Strandhoeve de tweede editie van de Ladiesnight. Een avond volledig in het teken van vrouwen met workshops, demonstraties, live muziek en meer, mede mogelijk gemaakt door meer dan 45 deelnemende bedrijven. Vanaf 19:00 uur is men welkom in het partycentrum aan de Uiterdijkenweg bij Blokzijl. Tickets zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij de deelnemende bedrijven en via www.destrandhoeve.nl/ladiesnight. Op is op, dus wees er op tijd bij. Mannen gratis toegang!

Meer dan 45 deelnemende bedrijven
Net als in de editie van 2017 zijn er weer meer dan 45 enthousiaste bedrijven uit Steenwijkerland, Noordoostpolder en omstreken aanwezig. Ieder biedt haar eigen expertise;
fashion, creatief, beauty, lifestyle, interieur, food, kids & health. Tijdens de Ladiesnight is er ruimte om te proeven, voelen en beleven van hun producten en diensten. Daarnaast maakt iedere gast kans op één van de spetterende prijzen tijdens de Bingo met Ballen, én is er natuurlijk leuke verrassing bij vertrek.

Hoe was het vorig jaar ook al weer?
De eerste editie van de Ladiesnight, in maart 2017, trok meer dan 850 deelnemers en bezoekers. Naar aanleiding van deze gezellige drukte is dit maal een maximaal aantal kaarten beschikbaar. Ook is er meer ruimte beschikbaar gemaakt voor de deelnemende bedrijven, zijn de openingstijden verruimd en zijn er doorlopend Bingo-rondes in plaats van een loterij.

Mannencafé – Gratis toegang voor mannen!
Zin om met je vriendinnen, zussen, moeder of oma op pad te gaan maar zit je man dan alleen thuis? Neem ‘m mee op 10 maart en er wordt goed voor hem gezorgd! Speciaal voor alle mannen wordt namelijk het Mannencafé ingericht. Bier, darts, bitterballen en veel mannelijke gezelligheid. Uitgeshopt? Je kan ‘m aan het einde van de avond weer ophalen!

Speeddate met de mannen van Tulpendate
Zeven vrijgezelle boeren en één boerin uit de Noordoostpolder doen op dit moment mee aan het ludieke dating programma Tulpendate. Ze alvast ontmoeten vóórdat je een brief gaat insturen? Op de Ladiesnight zijn ook zij aanwezig en kan je in de ‘Love’-caravan de boerenkort ontmoeten.

Lijst deelnemende bedrijven Ladiesnight 2018

1. Orifame
2. Menvelope (Emmeloord)
3. Liemo Praktijk voor Natuurgeneeskunde
(Emmeloord)
4. YVR Tapparfum (Wolvega)
5. Syl Ontwerp (Sint Jansklooster)
6. Catyne (Bant)
7. MiDeMo’s (Marknesse)
8. Corina Design (Vollenhove)
9. Timolien
10. Priome Dental Spa (Zwartsluis)
11. Proviand van het Land (Marknesse)
12. Bloemisterij Halma (Vollenhove)
13. Beauty and Wings (Oldebroek)
14. In Beeld bij Nathalie (Vollenhove)
15. Wauwwatmooi (Emmeloord)
16. The Backseat (Blankenham)
17. Viva La Diva (Emmeloord)
18. Kapsalon ‘t Kniphuus (Kuinre)
19. Chunk Palace (Kuinre)
20. SAMEN (Emmeloord)
21. Hippekaartjeswinkel (Kraggenburg)
22. Tupperware
23. Livera Emmeloord (Emmeloord)
24. Jemako (Sint Jansklooster)
25. Schoonheidssalon Daniëlle (Vollenhove)
26. By Blossom (Kraggenburg)
27. Erotiem.nl
28. Wijngaard Maronesse (Marknesse)
29. Dijkstra Autogroep (Emmeloord)
30. De Strandhoeve (Baarlo (bij Blokzijl))
31. GlasXtra (Emmeloord)
32. Poederroze (Luttelgeest)
33. Yep! Cadeau & Zo (Blokzijl)
34. Trendlabel28 (Lemmer)
35. doTERRA olie (Marknesse)
36. Nutrimetics (Marknesse)
37. Buurvrouw & Buurvrouw (Marknesse)
38. Uniekkies (Sint Jansklooster)
39. Haaksels & Trends (Tollebeek)
40. BloemenC (Marknesse)
41. Charmant Lingerie en Badmode
(Emmeloord)
42. Zilverkunst (Vollenhove)
43. Josien’s Geurboetiek (Wetering)
44. Tom-Du Kinderkleding (Blokzijl)
45. Forever Living Products (Steenwijk)
46. Landelijke Decoshop (Sint Jansklooster)
47. Tulpendate (Noordoostpolder)
48. Monibarista (Emmeloord)
49. Huurhottub.nl (Ens)

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu