Home / Nieuwe berichten / Inwoners Willemsoord rond de quiztafel

Inwoners Willemsoord rond de quiztafel

De commissie die onder de paraplu van Dorpsbelang de jaarlijkse dorpskwis samenstelt, heeft alle vragen en opdrachten klaar liggen voor de 33ste editie van deze dorpsactiviteit. Op zaterdagavond 10 maart wordt in De Steen om 20.00 uur de eerste vraag c.q. opdracht uitgedeeld. Er is plaats voor 20 teams met maximaal 6 deelnemers per groep.

Het thema van de 2018-editie is: “Hier spin je geen garen van”. Een cryptische omschrijving van een doe-opdracht. Daarnaast zijn er schriftelijke vragen, maar ook komen in de loop van de avond beeld- en geluidsvragen voorbij.

Opgeven kan via: jaap.kerstma@ziggo.nl.  De commissie licht alvast een tipje van de sluiter op: “hoe lang kunnen deelnemers een spinner op de neus  laten draaien?” De commissie heeft eventueel een aantal spinners in voorraad. Verder wordt gevraagd om een pet mee te nemen naar De Steen.

 

 

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X