Home / Bedrijfsnieuws / Politieke debatavond in ‘Het Weerribben-Wieden Lagerhuis’

Politieke debatavond in ‘Het Weerribben-Wieden Lagerhuis’

Op maandag 5 maart a.s. organiseren KopTop en KHN, in het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, een Politieke debatavond ‘Het Weerribben-Wieden Lagerhuis’.

Tijdens deze avond zullen aan de lijsttrekkers van alle deelnemende politieke partijen een aantal stellingen voorgelegd worden aangaande toerisme, horeca en recreatie in de gemeente Steenwijkerland om over in discussie te gaan.

Hoe kijken de verschilende politieke partijen aan tegen de toekomst van de Vrijetijdseconomie in de gemeente Steenwijkerland en hoe hebben zij dit opgenomen in hun verkiezingsprogramma’s? De avond zal in de opstelling van het welbekende VARA – BNN programma ‘Het Lagerhuis’ zijn. Hier is bewust voor gekozen om de discussie zo levendig en interactief mogelijk te houden.

Het belooft een interessante avond te worden waarbij KopTop en KHN hopen dat er een nieuwe brug geslagen kan worden tussen de politiek en de ondernemers om zo voor de komende vier jaar weer een vruchtbare samenwerking te bewerkstelligen.

De avond is toegankelijk voor iedereen, zowel leden als niet-leden, en toegang is GRATIS. Graag wel opgeven van tevoren via onze website www.koptop.nl of e-mail info@koptop.nl .

Overige informatie:
Datum : maandag 5 maart
Tijd : 19.30 – 22.30 uur
Locatie : De Strandhoeve, Uiterdijkenweg 59, Baarlo

Contactpersoon:
Naam : Jan Sweere E-mail : info@koptop.nl

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu