Home / Nieuwe berichten / Workshop 3D printen met Tinkercad

Workshop 3D printen met Tinkercad

In Bibliotheek Steenwijk, wordt beneden in het KennisLab op zaterdag 24 februari een workshop 3D-printen gegeven. Met het relatief eenvoudige online 3D-tekenprogramma Tinkercad gaat u een eigen 3D-print maken. Iedereen vanaf 16 jaar en met enige computerervaring is welkom.  Wegens een beperkt aantal beschikbare plaatsen is opgave vooraf noodzakelijk. Opgeven kan in Bibliotheek Steenwijk of via de website: www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl

Aanvang 10.00 uur. De workshop duur 2,5 uur.  Kosten: Bibliotheekleden €10,- | niet-leden €12.50 (incl. materiaalkosten).

3D-printen is toch veel te ingewikkeld? Dat doen alleen techneuten en bedrijven? Echt niet! De 3D-printer wordt steeds betaalbaarder en iedereen kan het leren.  Kom naar deze workshop en probeer het gewoon eens uit.  In deze workshop vertellen we kort iets over de mogelijkheden van het 3D-printen, leer je een eenvoudig 3D-model maken in Tinkercad en  natuurlijk de 3D-printer te bedienen.  Er is vrijheid om een eigen model te ontwerpen of u volgt de klassikale instructie om tot een eindproduct te komen. Het 3D-model dat u in deze workshop ontwerpt, wordt uitgeprint. Afhankelijk van de printtijd gebeurt dit in de workshop en anders op een nader te bepalen moment.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X