Home / Nieuwe berichten / Voetbalderby verplaatst naar zaterdag 10 maart

Voetbalderby verplaatst naar zaterdag 10 maart

De voetbalderby tussen vv Steenwijk en SV Steenwijkerwold is verplaatst en wordt niet op zondag gespeeld, maar op zaterdagmiddag 10 maart. De wedstrijd begint om 16.00 uur in sportpark De Nieuwe Gagels aan de Middenweg 12 in Steenwijk.

Een derby is altijd een bijzondere wedstrijd, zoals eerder dit seizoen bleek in Steenwijkerwold. Het duel tussen de beide vierdeklassers eindigde op 5 november na een spectaculair scoreverloop in een 3-3 gelijkspel. Voor vv Steenwijk is dit aanleiding geweest om de returnwedstrijd in overleg met Steenwijkerwold te verplaatsen en er een bijzondere happening van te maken. Naast het reguliere (jeugd)voetbal is er die zaterdag in het kader van NL Doet een klusdag met als instreek zowel het gebouw als het sportpark zelf een ‘opknapbeurt’ te geven. De derby vormt de aftrap van de afsluiting van de dag.
Aansluitend op de wedstrijd wordt samen met de supportersvereniging voor iedereen een gezellige avond georganiseerd. In de kantine zal volkszanger Martin van Waveren optreden en gedurende de avond deejay Gerard Huisman de muziek verzorgen.
Er wordt een grote belangstelling verwacht voor dit duel èn de afsluitende feestavond, waarop iedereen van harte welkom is.

Bekijk ook

Opening Indische bibliotheek op de Pasar Buku

Pasar Buku Taman Indonesia  – 24 maart 2018 Voor de derde maal organiseert Taman Indonesia …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X