Home / Cultuur / Indonesisch Reiscafe tussen de dieren

Indonesisch Reiscafe tussen de dieren

Taman Indonesia organiseert een Reiscafe waarbij de bezoekers alles te weten kunnen komen over de Indonesische eilanden Sulawesi, Sumatra, Papua,Java en Bali.

Op zondag 4 maart organiseert Taman Indonesia een Reiscafe waarbij verschillende reisorganisators en reizigers vertellen over hun ervaringen. Bij diverse stands kun je informatie vinden over de diverse eilanden die Indonesië rijk is. Er zullen ook 3 presentaties plaatsvinden over Sumatra, Papua en Sulawesi.

Op bezoek bij de Orang Oetangs van Sumatra
Rinto van de Orangutan Experience zal vertellen over de tours en jungle trekking die je in Sumatra kunt maken. Vanuit Bukit Lawang ervaar je een onvergetelijke tijd door de jungle van Noord Sumatra, en kun je onderweg niet allen orang utangs maar ook varanen, slangen, gibbons en zelfs olifanten tegenkomen. Voor wie durft!

Sulawesi, het eiland met de meest bizarre dieren
Merapi tours is de specialist van Indonesië, en weet eigenlijk van elk eiland wel wat. Op het reiscafe zal Vera vertellen over het prachtige Sulawesi, vooral bekend van de Toraja stammen. Sulawesi is ook het eiland om de te duiken of te snorkelen. Bij de stand van Merapi Tours kan je natuurlijk ook vragen stellen over de andere eilanden die Indonesië rijk is.

Papua, het land van de Paradijsvogel
De eigenaresse van het park, Marlisa Wareman, zelf zal vertellen over haar reis ervaringen in West Papua de mogelijkheden om de Paradijsvogel te zien, de bedreigde schildpadden te helpen, of een trekking te doen in de Baliemvallei, de bergen van de peniskokers. Een totaal andere wereld!

Dierenpark Taman Indonesia
Het reiscafe vindt plaats in Taman Indonesia. Dit exotische dierenpark in Kallenkote (bij Steenwijk) herbergt vele Indonesische dieren, een eethuisje en een winkel, waar een groot aanbod van Indonesische kleding, Aziatisch voedsel, batikstoffen en interieurartikelen worden verkocht. Een wandeling door de tuin van Taman Indonesia is een ware ontdekkingstocht: Indonesische vogels en kleine Aziatische zoogdieren in een sfeervol aangelegde tropische tuin.

Naam: Reiscafe
Datum: 4 maart 2018
Tijden: 12:00 – 17:00
Adres: Kallenkote 53, 8345 HE te Kallenkote

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X